40-річчя ДЮСШ №2

2016-04-13

Сцена прикрашена красивим логотипом навчального закладу в обрамленні числа 40. Поруч, на синьому екрані дошка – «море побажань» на яку прикріпляються дельфінчики з побажаннями присутніх.

2 квітня відбулись урочистості з нагоди 40-річчя Марганецької дитячо- юнацької спортивної школи № 2.

Вийшли спортсмени в спортивній формі з медалями та кубками .

Кращі юні плавці Лєра та Данило винесли емблему школи

Чемпіонами стануть кращі,здоровими – всі ! Це девіз ДЮСШ № 2
/Files/images/SDC13373.JPG
Ведучі Аня та Яна почали свято, вони натхненно представили численній глядацькій аудиторії 40-річну іменинницю – Марганецьку ДЮСШ №2

До привітального слова запрошено: Секретар міської ради Міняйло І.І., начальника відділу у справах сім'ї та молоді Худякова Ю.О., начальника управління освіти Кострикіну В. В., член президії Марганецького міському профспілки працівників освіти і науки України Коркач Л.В. Керівники адресують найтепліші слова подяки за подвижницьку, самовіддану працю трудовому колективу ДЮСШ, щиро вітають з ювілеєм.

/Files/images/SDC13375.JPG

Найтепліші поздоровлення приймали спортсмени від секретаря міської ради Міняйло Ірини Іванівни. Від імені міського голови Жадько О. А. та від себе особисто вона адресувала найтепліші слова подяки батькам, тренерам ДЮСШ за виховання підростаючого покоління - маленьких державотворців майбутнього. У подарунок школі від міського голови було вручено документи на будівельну вишку-туру висотою 6 метрів яка так потрібна для ремонту басейну. На згадку про ювілей усім вручають пам'ятні календарі «40 років ДЮСШ №2» На святі була присутня заступник міського голови Платонова Т. В.

З нагоди 40-річного ювілею ДЮСШ № 2 грамотою управління фізичної культури і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації був нагороджений тренер-викладач з баскетболу Бурлака С. В., грамотами міського голови були нагороджені заступник з навчально- тренувальної роботи Нежувака Н.Г., тренер-викладач з плавання Кравець К.Ф., грамотами відділу у справах сім'ї та молоді були нагороджені тренера - викладачі Жмудський Д.В., Вербицький А.Д. Грамотами управління освіти були нагороджені в.о. директора ДЮСШ № 2 Міняйленко Н. А., тренера- викладачи Кравець К.Ф., Жмудський Д.В., завгосп Ткаченко С. О., чергова спортивної споруди Коломоєць М.О., прибиральниця Ічковська В.Ф. Кожного з нагороджених зал вітає гарячими оплесками.

/Files/images/SDC13380.JPG /Files/images/SDC13386.JPG /Files/images/SDC13393.JPG

/Files/images/SDC13387.JPG /Files/images/SDC13394.JPG /Files/images/SDC13392.JPG

Музичні вітання у подарунок прозвучали від народного вокально – фолькльорного ансамбля «Веселі нотки», керівник гуртка заслужений працівник культури України, відмінник освіти Карпова Г.О.

/Files/images/SDC13383.JPG

Від випускників ДЮСШ різних років прозвучали привітання, випускниця ДЮСШ Мамонтова О. В. зачитала привітальну телеграму від Міхальченко Р. з Канади. На святі були присутні випускники, імена яких гриміли на всю Україну МС Кирилов Володя, КМС Лузан Лариса, Кравець Світлана, Салєй Віта, Агарков Сергій, Карюк Валентин, Строган Костя, Комашко Сергій, Бичкова Наталя, Переметчик Олена, Євдокименко Євген, Хникін Сергій, Кошак Олександр, Кравчук Олександр, Ребров Сергій, Кочергін Андрій,Дорофєєв Володя і багато інших.

/Files/images/SDC13413.JPG /Files/images/IMG_4257.JPG

А далі - одну за одною гортали ведучі сторінки історії ДЮСШ №2.

Неповторну атмосферу свята створює виступ вихованців ДЮСШ № 1 які подарували школі виступ гімнасток.

/Files/images/SDC13406.JPG

Музичні вітання у подарунок прозвучали від хореграфічного ансамблю «Браво» художні керівники Беліч Тетяна Григорівна, Євген Володимирович.

/Files/images/SDC13398.JPG /Files/images/SDC13414.JPG

Привітання та подяки від голови спілки ветеранів війни в Афганістані Кумпана І. Б. отримав тренерський колектив ДЮСШ №2.

/Files/images/SDC13399.JPG

Гаряче вітали спортсмени, гості, колишнього директора ДЮСШ, а нині тренера - викладача з плавання Кравець К.Ф., яка 35 років свого життя віддала школі, 25 з них на посаді директора. Щиро подякувала усім за спільну співпрацю. Запевнила, що навчальний заклад має чим пишатися, побажала високих здобутків у майбутньому.

/Files/images/SDC13407.JPG

Анна Жмудська дочка тренера спортшколи , привітала глядачів піснею «Папа може» яка була для всіх тренерів і особисто для тата подарунком до ювілею.

Сучасний танець «Ча-ча»виконували вихованці ДЮСШ Сімонова М. Онуфрієнко В.,Козирь М.

/Files/images/SDC13410.JPG

Особливі слова вдячності линуть на адресу ветеранів праці, які пройшли нелегкий шлях. На їхню честь - бурхливі оплески і подарунки від адміністрациї ДЮСШ №2.

Музичний подарунок прозвучав від вихованця ДЮСШ Дідковського Павла.

/Files/images/SDC13408.JPG

Були згадані перший директор ДЮСШ №2 Каракуцев В.О., Старший тренер відділення плавання Жмудський В.В., Ковальов М.Д. тренер з волейболу. На жаль їх вже немає з нами. Яскраві зірки горять не довго - так влаштований світ Світла їм пам'ять була вшанована хвилиною мовчання.

Сьогодні тренерами з плавання працюють вихованці нашої школи Жмудський Денис та Мамонтов Сергій. Кандидати в майстри спорту, виросли в басейні і продовжують справу своїх тренерів.Зі Словом привітання виступив старший тренер відділення плавання Жмудський Денис.

/Files/images/SDC13409.JPG

Квіти для тренера та вірші про ДЮСШ, а ще дитячу безпосередність подарували школі-іменинниці самі молодші учні –вихованці тренера Кравець К.Ф.

/Files/images/SDC13422.JPG

Завершив свято в. о. директора ДЮСШ №2 Міняйленко Н.А., яка подякувала всіх присутніх за подарунки і теплі слова, вручила подяки спортшколи за підтримку і спонсорську допомогу Зимі Олександру, Шумаєву Володимиру, Мамонтовій Олені, Цикунковій Яні, Доценко Ю.О., Дідковському О.А., Непомнящий С.В.

/Files/images/SDC13417.JPG

«Дай Бог Вам щастя і родину» - так називається пісня якою завершилось величне і прекрасне свято з нагоди 40 річчя ДЮСШ №2

/Files/images/SDC13425.JPG

Сторінки нашого щоденника на сьогодні закінчуються , але наше життя триває і тривають сторінки , які пишемо ми і час.
Кiлькiсть переглядiв: 915

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.